Stenen en pannen

Vandaag zijn we weer een stapje verder gekomen in de vele keuzes die we moeten maken voor ons huis. Samen met Koen zijn we bij een stenen- en dakpannenleverancier geweest bij. We waren we op zoek naar een licht grijze steen met een afwijkend formaat van een standaard baksteen. Ook willen we graag voegloos of een hele minimale voeg tussen de stenen. Bij het stenencentrum hebben ze honderden verschillende soorten stenen, allemaal in kleine voorbeeldmuurtjes opgesteld.

Na een uitgebreid rondje door de showroom waren we het erover eens dat de Röben Lyon grau helemaal is wat we mooi vinden: betongrijze kleur met een aparte witte finish en leverbaar in Hilversumsformaat (smaller en langer dan de gewone bakstenen).

Voor de dakpannen dachten we precies te weten wat we wilden: een platte pan die ook nog eens recht onder elkaar gelegd kon worden. Maar toen zagen we ook extra grote dakpannen die ook wel heel stoer zijn.

Ze hebben deze pannen in allerlei verschillende uitvoeringen en een groot deel ervan wordt geprint met grote inkjet printers. We denken dat een aluminium dak ook wel heel mooi zou kunnen zijn, dus daar hebben we binnenkort een andere afspraak voor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.