Schuifpui of vouwdeur?

De volgende keuze: wat willen we (en kan er) voor ramen en deuren? In ons huidige ontwerp zijn er een aantal grote raampartijen opgenomen op de begane grond. Voor twee delen (keuken en zitkamer) willen we graag een schuifpui of vouwdeuren plaatsen.

Vandaag hadden we een afspraak bij een leverancier die beide kan leveren.

Allereerst is een minimalistische aluminium schuifpui mogelijk waarbij het langste deel van 10 meter in drie delen geleverd kan worden. Erg mooi en door de drie delen (van bijna 3,5 meter per deel) veel glas en weinig raamstijlen.

Een vouwdeur is natuurlijk ook erg mooi. Deze kan geleverd worden in 2×5 delen van een meter breed. Hierdoor krijg je wel meer raamstijlen dan bij een schuifdeur, maar het voordeel is dat je deze ├ęcht helemaal open kan zetten.

Lastige keuze in wat we nu het mooiste vinden…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.