Het dak zit er op

Het is al weer even geleden sinds de laatste update. Na een aantal weken onzichtbare vooruitgang is er de afgelopen twee weken zichtbare vooruitgang geweest, het dak zit er op!.

Omdat we een bad van 150kg gekocht hadden moest dat al naar binnen voordat het dak dicht ging. Om te zorgen dat het niet beschadigd tijdens de bouw hebben we er een stevige kist met isolatie omheen gebouwd en werd het in de slaapkamer gehesen.

Ook de elektriciens zijn begonnen met het trekken van draden en aanleggen van de stopcontacten en andere aansluitpunten. En eind afgelopen week maakte de metselaar ook een proefstukje van de bakstenen die we op de kopse kanten van ons huis krijgen. Deze worden gelijmd i.p.v. gemetseld omdat ze dan dichter op elkaar kunnen komen.

1 thought on “Het dak zit er op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.