Het hoogste punt en veel muren

Deze week werd er hard gewerkt aan de muren op de bovenverdieping. Aan het begin van de week stond er nog niets en aan het eind van de week kregen we een eerste blik op onze slaapkamer, badkamers en werkkamers! Een deel van de stempels in de kelder en op de begane grond werd weggehaald, nu kunnen we de ruimtes pas echt goed zien.

Ook ging de weg open om de nutsvoorzieningen van onze buren aan te leggen.

Normaal is het behalen van het hoogste punt een feestje op de bouw. Als de nok geplaatst is gaat de vlag in de kraan en is het tijd voor bier. Wij hebben alleen geen nok 😉 Toch organiseerden we een borrel voor de mannen van Berger en Zeldenrijk en de naaste buren.

De volgende stap worden de dakplaten en het verder afmaken van de muren op de verdieping. Het begint al echt op een huis te lijken nu!

1 thought on “Het hoogste punt en veel muren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.