Begane grond vloer gestort

Afgelopen weekend lag er nog veel sneeuw en ijs op de vloerplaten. Dat zou een probleem vormen voor het storten van de vloer wat voor woensdag gepland stond. Op zondag dus toch maar aan de slag met schraper, bezem en water uit de kelder. Na een dagje buffelen in de kou was de vloer helemaal vrij van sneeuw en ijs en klaar voor de bouwvakkers.

Maandag en dinsdag werden de leidingen verder afgewerkt en de wapening aangevuld.

Op woensdag werd de vloer gestort en werd begonnen met het leegpompen van de kelder. Om ervoor te zorgen dat het hoge grondwater de kelder niet omhoogduwt laat de aannemer nog een laag water van 50 cm er in en worden de stenen voor de binnenmuren van de begane grond op de vloer geplaatst voor extra gewicht.

De rest van de week werd de bouw van de binnenmuren en het dichtstorten van de grond om het huis verder voorbereid. Voordat de grond aangevuld wordt gaan we nog drainagebuizen rondom het huis aanleggen komende week.

1 thought on “Begane grond vloer gestort

  1. Zo er is weer veel werk verzet.
    Druk geweest weer gelukkigste het niet
    meer zo koud dat alles gelijk weer bevroor.
    Het gaat nu denk onderliggende in ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.