Commissie Fysiek Domein

Vandaag werd ons voorstel tot wijziging van het bestemmingsplan besproken in de Commissie Fysiek Domein van de gemeente. Een belangrijke stap omdat deze commissie de gemeenteraad adviseert over de goedkeuring van ons plan.

Om 19.45 uur stond ons punt op de agenda en na de inspreekmomenten van degenen die zienswijzen hadden ingediend (1 negatief en drie positief) en ons eigen inspreekmoment besloot de commissie unaniem ons plan als ‘hamerstuk’ naar de gemeenteraad door te sturen. Ons harde werk om alle documenten zo nauwkeurig en gedetailleerd mogelijk aan te leveren heeft gelukkig tot veel positieve reacties binnen de commissie geleid. We zijn hier ontzettend blij mee, want dit betekent dat ons plan eigenlijk al goedgekeurd is. Zo ver zijn alle eerdere plannen voor dit perceel niet gekomen!

Next stop: de gemeenteraadsvergadering van 15 december.

Bekijk hier de videoregistratie van de commissievergadering: https://youtu.be/zwquyQIu07E

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.