Aanpassing van het ontwerp

Naar aanleiding van de opmerkingen van Welstand is het ontwerp aangepast. Een opmerking die ze hadden was dat ze de dakkapellen te groot vonden. En wat heeft Koen vervolgens gedaan: hij heeft ze gewoon helemaal weggelaten! Hiervoor in de p[laats hebben hebben nu dakramen die doorlopen tot de vloer op de plekken waar eerst dakkapellen zaten. En eigenlijk vinden we het wel heel erg mooi staan!

Inmiddels hebben we ook definitief voor schuifpuien gekozen. Op de tekening staan nog twee delen met drie ramen, maar Koen gaat kijken hoe het mogelijk is om de constructie aan te passen zodat het één geheel met drie panelen kan worden.

We vinden het huis zo zonder dakkapellen en minder raamstijlen weer een stuk mooier geworden!. Koen gaat nu nog aan de slag met de entree (bekleding van het hout) en het laten doorlopen van het dak aan de tuinkant. We zijn benieuwd naar de volgende versie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.